Milenec jen můj/ Bratrstvo černé dýky

by - října 27, 2011

Už 8. díl z cyklu Bratrstvo černé dýky od autorky J.R.Ward nás tentokrát opět zavede do uliček Caldwelu.
Kniha vyšla 6,10, 2011

-- V temných nočních zákoutích Caldwellu, New York zuří válka jako žádná jiná. Válka mezi upíry a jejich zabijáky, bezduchými. Naštěstí pro upíry existuje šest upířích válečníků, kteří brání svůj rod před vyhubením. V 8. díle se opět vracíme do nočního nebezpečného a smyslného světa, Bratrstva černé dýky, který stvořila autorka J.R. Ward .
-- John Matthew musel urazit dlouhou cestu. Nejdřív byl sám ztracený ve světe lidí, aniž by věděl o své upíří podstatě, poté co ho našli a ujali se jej Tohrment a Wellsie, osud se rozhodl že toho ještě není dost a zasadil mu další ránu v podobě smrti Wellsie. Po své proměně je přizván aby bojoval s Bratrstvem, ale ani tehdy nikdo neodhalí jeho skutečnou historii - a to že je to padlý bratr Darius, akorát s jinou tváří a úplně jiným osudem. Válku pojme jako osobní mstu, ale bude muset oddělit dvě části své osobnosti - ta osoba, kterou kdysi byl, a ta, kterou se nyní stal.
-- Xhex je sympath, zabiják, už dávno se obrnila proti přitažlivosti mezi ní a Johnem. Už jednou ztratila milence a přivedlo ji to málem k šílenství, nehodlá to zažít podruhé. Osud má však jiný názor, a John i Xhex zjišťují že lásce a přitažlivost se nedá vzdorovat a je stejně jako osud nevyhnutelná.

You May Also Like

0 komentářů