Posuď knihu podle obalu #4

by - března 25, 2012

Název: Čarodějnice z Hex Hall
Originál: Hex Hall
Autor: Rachel Hawkons
Nakladatelství: Knižní klub
Vydáno: 11/2011
Počet stran: 240

Anotace:
Sophie Mercerová je čarodějka. Jenže její kouzla většinou skončí katastrofou a její poslední šancí je Hex Hall, elitní nápravné zařízení pro adolescenty Prodigia, tedy pro čarodějky, kouzelníky a řádku dalších bytostí. Sophie se už během prvního dne podaří dosáhnout prvních výsledků: získá tři mocné nepřítelkyně, zakouká se do přitažlivého kouzelníka a dostane novou spolubydlící, jedinou upírku na škole. Vedle (ne)obyčejných školních starostí bude Sophie muset čelit i zlovolné síle, která začala útočit na studenty Hecate Hall…

Můj názor:

Tak zaprvé... knížku se snažím přečíst už asi od prosince, ale vůbec se mi to nedaří. Nevím proč... Ale teď k obálce. Vypadá velmi zajímavě a docela se mi  líbí. S tím odrazem ve vodě je to dobře vymyšlené a jak jsem se dívala na obálky dalších dílů, tak jsou udělány v podobném duchu.
Nevím jestli má obálka nějakou přímou spojitost s dějem v knize jako třeba o změně osobnosti dívky na obálce, která nahoře vypadá celkem bezradně a naopak v odrazu velmi sebevědomě.

You May Also Like

2 komentářů

  1. Jo jo, tahle knížka mě taky docela zaujala :) Ta "dvojobálka" je vážně super vymyšlená, tak jsem zvědavá, jestli bude příběh stejně dobrý jako ona :)

    OdpovědětVymazat
  2. Celkově má série pěkné obálky a je také dost oblíbená. Já jí na chuť ale ještě nepřišla.

    OdpovědětVymazat