On My Wishlist #9

by - června 16, 2012


Cílem toho meme je každou sobotu ukázat knížky, které bychom si chtěli pořídit. Knížky můžou být jak české nebo zahraniční, vydané dříve nebo ještě třeba nevyšly. Tohle meme vzniklo na blogu Book Chick City.


Název: Polibek pro Annu
Autorka: Stephanie Perkinsová

Anotace: 
Sedmnáctiletá Anna se cítí podvedená. Její rodiče ji totiž posílají na roční studium do Francie - přes půlku planety, do neznámého prostředí, aniž by navíc uměla slůvko francouzsky. Musí tak opustit své přátele, potenciální lásku i veškerá pohodlí amerického života a začít úplně nanovo. V romantické Paříži, ve městě, které nikdy nespí, se vrhá do nových vztahů i zkušeností a odhaluje v sobě skryté vlastnosti.




Název:  Tygrovo prokletí
Autorka: Colleen Houcková

Anotace:
 Sedmnáctiletou Kelsey Hayesovou by nejspíš ani ve snu nenapadlo, co ji čeká tohle léto; že se bude pokoušet zlomit tři sta let starou indickou kletbu. A to se záhadným bílým tygrem Renem. Na druhé straně zeměkoule. Ale přesně to se stane. Kelsey je vtažena do dobrodružství, kde na ni číhají temné síly, prastará magie a mystikou zahalené světy, v nichž není nic takové, jaké se na první pohled zdá. Nakonec musí riskovat vše, aby pochopila dávné proroctví a mohla tak kletbu zrušit navždy.

You May Also Like

0 komentářů