Co je nového? Nejspíš umřu vedrem!

by - července 04, 2012

posílám pozdrav od bazénu! :)
Ano, už to tak bohužel bude.
Čtvrtý den v řadě u nás mámě 35° ve stínu a já se snažím nevystrkovat nos. Včera jsem se snažila opalovat u bazénu, ale dopadlo to tak, že po půlhodince jsem do bazénu skočila i když má voda jenom 19° (protože jsme ho napouštěli v neděli) a myslela si,. že umřu na teplotní šok (jo, jsem blázen).
Potom se jse vrhla útokem na mrazák, kde jsem si vzala zmrzlinu. Litovala jsem, že je tak malej a nemůžu si tam zalést já sama... :/ :D

Včera mi přišly 4 knížky - Prohnaný - toho teď čtu, a zatím se mi to moc líbí, Pod nekonečnou oblohou, Dokonalý pár a Štvanice. Ještě na mě ale čekají dva recenzáky - Temné vize 1 a 2.

Co teď v těchto šílených letních časech čtete vy?
Jaké máte plány na prázdniny?
Mě třeba zítra čekají dostihy s koňma - má být jasno a 30°, držte mi palce ať se neupeču. Pokud by se to stalo, jsem ochotná sepsat závěť a někomu odkázat svoje knížky, protože naši by je nejspíš spálili ;D

Jinak možná jste si všimli, že jsem dneska změnila vzhled blogu. Nudila jsem se... co víc říct... ta modrá se mi ale celkem líbí.
Hodlám se taky  zúčastnit několika letních projektů, jakých, to ještě já sama pořádně nevím, každpopádně všechny jsou moc zajímavé! :)

A taky sbírám odvahu na natočení nějakého videa.. :D jsem ale zbabělec a moc se mi do toho nechce... ;D

You May Also Like

6 komentářů

  1. Na Prohnaného zatím musím čekat, mám ho objednaného u nás v knihkupectví. Jinak dneska dočtu Erebose a zítra bych se pustil do Rudé pyramidy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Rudou pyramidu se taky časem chystám, ohledně Erebose jsem ale pořád nějaká skeptická no :) Jinak Prohnaný je docela dobrá knížka, jsem v polovině a konečně se začíná něco dít. Vím že je to první díl série, ale přišlo mi, že to má hrozně pmalý rozjezd... :D

      Vymazat
  2. Nový vzhled je krásný :-))
    Jinak ta horka mi už vadí. Doma máme sice bazén, ale fakt se nedá ani dýchat. Už aby bylo chladněji (snad bude).
    Já teďka čtu Inkarceron :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No je to něco hroznýho. Nám už se bazén ohřál bohužel na 25°takže se tam člověk ani moc neosvěží... :/ :D

      Vymazat
  3. Krásný vzhled, modrá je dobrá! :D Ne opravdu, krásný :) Taky už chcípám, ta horka jsou strašná.... Navíc většinu týdne pracuju na koupališti v bufetu - řeknu ti, koukat na ty lidi, jak se máchaj ve vodě a ty musíš smažit řízky a sýry a hamburgery u friťáků s rozpáleným olejem... žádná sranda :D
    Pod nekonečnou oblohou jsem dneska dočetla... panebože, ta kniha je.... hmmm, potřebuju druhý díl! Okamžitě :D
    Jinak teď se chystám číst na Na půl cesty do hrobu, kterou jsem si koupila, a pak se hned vrhnu na Percyho :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aj, tak to ti vůbec nezávidím :D Jinak jsem včera rozečetla Pod nekonečnou oblohou, ale jsem na nějaké 60-té straně a zatím nic moc... ale všichni píšete, že po 100 je to už zajímavější tak uvidím no :D :)
      No Percy je dobrej, já jsem s ním už bohužel "skončila" no... :)
      Jinak na Na půl cesty do hrobu se časem taky chystám no.. :D

      Vymazat