Chodím spát s vílami, nestvůrami a jedy...

by - srpna 21, 2012

Ahoj,
pokud vás tohle moje vykecávání otavuje, prostě to ignorujte... :D
Jak už píšu, poslední týden mi dělají společnost víly. V knihovně jsem ulovila knížku Železný král. Když jsem to roztečetla, zdálo se mi to zajímavé, ale teď mě to vůbec nebaví, zasekla jsem se na 209 stránce a pokaždý, když znovu vezmu knížku do ruky a snažím se začíst, tak mi to vydrží tak 3-4 stránky a pak knížka 'letí' zpátky na poličku... takhle to je už týden a musím podotknout, že 186 stran jsem přečetla hned během prvního dne... nevím, jestli tu knížku vůbec dočtu, když mě tak moc nebaví...
Nestvůry? Tak tahle knížka tu má už i review, je to totiž Bohové Olympu - Proroctví... já tu knížku vážně miluju a Rick překonává sám sebe. SPOILER - * zajímalo by mě, jak to bude vypadat s Percym v tom druhém římském táboře,* takže jsem v kalendáři zakroužkovala 17.9. - to u nás vychází druhý díl :))
A jedy? Dala jsem se do čtení Poison study. Ta knížka je taky vážně úžasná, momentálně jsem někde v polovině a musím říct, že Yelenu vážně obdivuju. Její schopnost a touha přežít... v několika věcech mi přippomíná Katsu v Vyjímečné...

A co čtete teď vy? :)

You May Also Like

2 komentářů

  1. Poison study je asi anglicky, že? Tu bych si přečetla už jen kvůli tvé zmínce, že Yelena připomíná Katsu. Ta totiž patří mezi mé TOP knižní hrdinky :) Vlastně momentálně vede na žebříčku, porazila i Katniss.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, Poison study anglicky no... jako navíc autorka používá... dost osobitou slovní zásobu, takže někdy docela často na čtečce klikám na slovník... ale je to skvělá knížka... Yelena je úžasněj charakter :))

      Vymazat