Májový knižní hop

by - května 01, 2012


Iniciátorkou toho knižního hopu je Syki. Dlouho jsem se rozmýšlela jestli se zúčastním, a jak vidíte, nakonec jsem se rozhodla že ano.
Takže o co budete tentokrát soutěžit? Máj je přece lásky čas, proto by to chtělo nějakou knížku o lásce.


Kniha: Nebezpečná láska
Autor: Kateřina Petrusová

Anotace:

Na doporučení posledního zaměstnavatele získá mladá newyorská ošetřovatelka Paige práci v rodině Bavettových, bohatých podnikatelů pocházejících z Itálie. Má se starat o jejich syna Michaela, mladého muže, který se po autonehodě duševně vrátil do období svého dětství. Paige si k němu postupně nachází cestu a Michael si ji velice oblíbí. Postupem času Paige přichází na to, že se dostala do newyorského podsvětí a její zaměstnavatelé jsou součástí mafie. Co se stane, až se jednou Michael probere? Dostane se Paige ze spárů Bavettových, když odhalila jejich tajemství?




Takže pravidla: 

• soutěž trvá 1. - 15. 5. 2012
• je otevřená jen pro Českou republiku
vyplnění formuláře je povinné, stejně jako komentář u tohoto článku nebo i jinde na blogu
• výherce má 2 dny na odepsání, v případě, že tak neudělá, losování proběhne znovu
• nesnažte se podvádět, budu to kontrolovat
• a jako poslední... užijte si hopkání a hodně štěstí :)








You May Also Like

14 komentářů

  1. Takže já bych ti moc, moc ráda poděkovala za možnost zasoutěžit si o tuto knihu, jelikož tu obhlížím v knihkupectví už dlouho a pořád přemýšlím o její koupi. :D Zároveň pevně doufám, že budu mít podobné štěstí jako minule. ^^ :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tuto knihu si chci už dlouho přečíst, tak snad se mi poštěstí. Jinak super blog a super cena. Určitě jsi jí udělala plno lidí šťasnější :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tvůj formulář jsem vypisovala snad nejdýl za všech, dávala jsem si záležet, abych na všechny otázky odpověděla co nejlépe. :D Snad se to vyplatilo, Nebezpečná láska je prý dobrá kniha a tak bych si ji chtěla přečíst...

    OdpovědětVymazat
  4. Myslím, že si cenu vybrala moc dobře, četla jsem na tuhle knihu několik recenzí a vypadá to, že je to dost dobrá kniha, akorát nevím jestli bych měla odvahu si ji sama koupit, přece jenom je od české autorky a to mě nutí váhat, tak snad se třeba poštěstí, a bude po váhání :D

    OdpovědětVymazat
  5. Knížka vypadá hodně zajímavě, takže si budu držet pěsti :D

    OdpovědětVymazat
  6. Mě tahle knížka zaujala už u předchozího velikonočního hopu, ale tehdy se mi nepoštěstilo, tak snad to tentkrát vyjde. :D

    OdpovědětVymazat
  7. V první řadě musím poděkovat za soutěž a za úžasnou cenu. Ona na sebe láká už svou obálkou :D Autorka mi přijde hodně milá, vstřícná a nevím co, protože jsem viděla i pár rozhovorů s ní a nějakými (knižními)weby :)
    Pochvaluju si otázky ve formuláři, a popřípadně se omlouvám za dotěrnost :/D

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuji za soutěž o tuto knihu. Vypadá hodně zajímavě a navíc to, že je od české autorky mě ještě víc láká k tomu, abych si ji někdy přečetla :)

    OdpovědětVymazat
  9. Hrozně moc děkuju za možnost vyhrát tuto úžasnou knihu, kterou jsem bohužel ještě nečetla. Tuto knihu mnoho blogerů doporučuje a o to víc mě zajímá, jaká opravdu kniha je.

    OdpovědětVymazat
  10. Díky za možnost zasoutěžit si o tuto knihu. Dlouho jsme zvažovala si ji přečíst a teď budu mít možná možnost :) Díky

    OdpovědětVymazat
  11. Moc děkuji za soutěž. Cena je opravdu lákavá :D. Knihu jsem ještě nečetla, ale ráda bych, no uvidíme :DD.

    OdpovědětVymazat
  12. Moc díky za soutěž..u každé soutěže doufám, že se mi poštěstí vyhrát a zatím stále nic..:D..

    OdpovědětVymazat
  13. Ještě jednou děkuji za soutěž. No vidíš, třeba vyhraji a seznámím se s další domácí autorkou :)

    OdpovědětVymazat
  14. Hoja...moc dík za soutěž, na tu knížku se chystám dlouho :D

    OdpovědětVymazat