Slyšte, slyšte...

by - května 21, 2012

Ahoj všichni, co tohle teď čtete.

Za prvé bych se chtěla moc omluvit, že na teď na blog v podstatě kašlu. Ale opravdu nestíhám a bohužel škola má přednnost. Jinak se totiž bojím, že by mi vzali noťas a to by byla opravdu katastrofa... :D (ale myslím to fakt vážně...)
Každopádně doufám, že se mi všechno během týdne zklidní (momentálně jsou u nás ve škole maturity a já tam dělám obsluhu, tak mi držte palce, ať nic nerozbiju a nikoho nepoleju kafem... :D).
No a kromě maturit si samozřejmě si užívám sluníčka, kterého se nám v posledních dnech dostává požehnaně...
A co že to vlastně teď čtu?? No momentálně doslova bojuju s knížkou Krvavá romance - polibek nesmrtelnosti od Alice Moon... ta knížka si prostě nedokáže udržet mou pozornost dýl jak 5 minut... pak už se zase toulám myšlenkama jinde. Potom na mě čekají Stefanovy deníky 2, Lovkyně snů 2 a Percy Jackson 2. a 3. díl. Všechno to jsou recenzáky od Fragmentu. No kromě toho mi ale v poličce leží i Sukuba 3, Škola noci 8, Vytržení - Padlí andělé 3, Anatomie lži od Dana Browna, Slepá vášeň od Meg Cabot a Lover Reborn od Wardové v originále...
Nějaké rady, co číst jako první? Protože opravdu nemám tušení po čem skočit (kromě teda recenzáků :))

No pokud jste to přečetli celé, tak sláva vám. Mějte se všichni pěkně, užívejte sluníčka a pokud maturujete, nebo děláte nějaký jiný zkoušky tak přeju hodně štěstí a pevný nervy.

You May Also Like

2 komentářů

  1. Užij si obsluhu u maturit!! :-D
    Krvavá romance nemá moc dobré ohlasy :( Tak snad ji v klidu dočteš ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! užívám si to, je to celkem sranda - ty maturanty sice lituju, páč nervozita je skoro hmatatelná ale ti učitelé někdy fakt perlí. Např. "No kdyby blbost kvetla, tak se tady můžu procházet rozkvetlým sadem." A podobný... :D
      A Romanci jsem dočetla - teď to nějak shrnout do recenze... :/

      Vymazat