Nejspíš vás to nezajímá, ale i tak...

by - června 01, 2012

No nevím, čím mám začít, možná tím, že vím, že poslední dobou tenhle blog katastroficky zanedbávám. Ale opravdu se omlouvám. Ve škole moc nestíhám, píšem pořád nějaký písemky a známky se nám uzavírají až někdy 18.6, takže do té doby nemám moc jasno, jak to budu mít s časem, protože jsem samozřejmě lajdák a nechávám všechno na poslední chvíli.
Navíc jsem byla včera hrooozně šikovná a když jsme ve škole skákali do písku, tak jsem si v zádech skřípla nerv (neptejte se jak, sama to pořádně nechápu), takže sezení delší než 30 minut je pro mě utrpení.
A co vlastně dělám?? No snažím se udělat souhrn knížek Vychází v červnu, pak se taky konečně snažím dopsat recenze na Nebezpečnou lásku a Percyho Jacksona 3. A čtu Divergenci! Páni, ta knížka je úplně skvělá!! Já teda dystopie nemám ráda a proto jsem i přes pozitivní ohlasy ze všech stran byla dost skeptická a nějak se mi do koupě knížky nechtělo... Teď si nadávám, jakej jsem blbec! Profackujte mě někdo, protože jsem se do té knížky vážně zamilovala!! Ale radši se budu mírnit, ještě mě čeká posledních 39 stran, tak uvidíme, jestli se Veronica dopustila něčeho, co jí nebudu schopná odpustit.. ;D

Pokud jste to přečetli tak klobouk dolů - mně by se to asi číst nechtělo. A když už jste tu - co zajímavého čtete vy? Pochlubte se! :)

You May Also Like

1 komentářů

  1. Já mám teda dystopie opravdu moc moc ráda :-)) A školu přežij, u nás je to teďka taky hrůza. Snažím se všude si zlepšit známky, tak jsem zvědavá, jak to všechno dopadne. Držím pěsti!! :-) Však o prázdninách budeš mít určitě víc času na blog :-)

    OdpovědětVymazat