Bla, bla, bla aneb možná vás bude zajímat..

by - prosince 26, 2013

Moji milí čtenáři,

v prvé řadě vám přeju pěkný prožitý zbytek Vánoc a šťastný a úspěšný nový rok. V řadě druhé bych ráda zkusila objasnit mou dlouhodobější blogovou neaktivitu.
Pokud to dobře tuším, a počítám, ta neaktivita trvá někdy od začátku září. Tehdy se mi stal - fajn, to je blbá formulace, ale je to tak - nějaký psací i čtecí blok. Navíc jsem toho měla ve škole hodně a ještě jsem měla brigádu. Ale ani to mě neomlouvá, protože já na blog tehdy neměla vůbec náladu. Ani na čtení nových knížek, takže jsem se víceméně zahrabala do re-readingů mých oblíbených sérií.
Když mě tento blok někdy v polovině listopadu přešel, stal se můj nefunkční počítač. A ten trval dál až do 18.12, kdy jsem se konečně rozhodla něco napsat. Jenže pak se nechala slyšet moje typická sebekritika. Takže se to má tak, že mám v notebooku napsaných pět recenzí a tři články o seriálech, které pořád překopávám, umazávám a pak zase dopisuju, protože s nimi nejsem spokojená. Došla jsem totiž k závěru, že jaksi neumím psát a nemůžu se přes to dostat, ať dělám co chci. Takže prosím ještě o chvilku strpení a trpělivosti. Sama doufám, že se přes to brzo dostanu, protože svým způsobem mi to už všechno neuvěřitelně chybí.


You May Also Like

1 komentářů

  1. Ja mám tiež teraz blok, dúfam, že nám to prejde, strašne mi chýba čítanie a blog, len nejako proste nemám na nič náladu.

    OdpovědětVymazat