Seriály: Dracula

by - března 10, 2013


Otec všech upírů povstává v tomto provokativním novém dramatu v hlavní roli s vítězem Zlatého Glóbu Jonathanem Rhys Meyersem jako s jedním světově nejznámějším charakterem.

Je konec 19. století a mystický Drákula přijíždní do Londýna, vydávající se za Amerického podnikatele, který chce přinést moderní vědu Viktoriánské společnosti. Zvláště ho zajímá nová technologie elektřiny, která slibuje projasnit noc - což je užitečné pro někoho, kdo se vyhýbá slunci. Má ale i další důvody pro své cesty: doufá v pomstu těm, kteří mu před stoletími zkřížili cestu.
Zdá se, že všechno jde podle plánu... dokud není okouzlen ženou, která vypadá jako reinkarnace jeho mrtvé maželky.
Od producentů Downton Abbey přichází Drákula, překroucený, sofistikovaný a provokativní, převzaný z klasického příběhu Brama Stokera, dokazuje, že některé příběhy jsou opravdu nesmrtelné.
Na tohle jsem narazila při projíždění filmografie Johnathana na IMDB a hned mi to padlo do oka. John je můj oblíbený herec, díky němu znám v podstatě celou éru Tudorovců, protože ten seriál jsem viděla několikrát, nemluvě o jeho dalších filmech.
I když... můj nejoblíbenější je asi From Paris with love, česky tuším Bez soucitu. Ten film je vážně nářez... vážně se na něj podívejte... pořádně akční a nebudete stíhat mrkat, jak se John měni před očima.
Match point alias Hra osudu (?) taky stojí za shlédnutí.
A samozřejmě se ho v srpnu dočkáme v roli Valentina v Nástrojích smrti.

No, kdyby vás to zajímalo, tak tady je oficiální stránka seriálu na NBC, abyste ho mohli průběžně sledovat... jak se objeví víc informací, budu vás samozřejmě informovat... :)

PS: ten překlad je teď v rychlosti, tak prosím berte s nadhledem a já zase jdu číst Hrabě Monte Crista :)


You May Also Like

4 komentářů

  1. Je mi jedno, o čem přesně to bude ani jak velká kravina to možná bude, chci to vidět :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně :D už jenom kvůli Jonathanovi... moje "malá" posedlost :D

      Vymazat