Hell Boys

by - května 02, 2015

Autor: M.T. Majar
Série: Boys
Díl: 2.
Počet stran: 288
Nakladatelství: Mystery Press
Žánr: erotický thriller

Vyjde: 6.5. 2015
___________________________________________

ON JE GIGOLO.


ONA JEHO KLIENTKA.


MRTVÁ KLIENTKA…


Po obrovském úspěchu Hot Boys přichází další bestseller!

Anotace:

Osamělé ženy z Chicaga vědí, kam zavolat, když chtějí mužskou společnost. O jejich spokojenost se postarají pánové z Hell Boys, agentury, která bohatým dámám zajišťuje doprovod na společenské akce… i trochu víc. Jedním z „pekelných chlapců“ je i Ryan Christensen, sexy mizera, který si umí své zákaznice omotat kolem prstu. Když ale dojde k brutální vraždě jedné z jeho klientek, Ryan zjišťuje, že skutečné peklo teprve začíná. Netuší, komu se připletl do cesty, jisté je pouze jedno: jde mu o život… Líbil se vám Chris Raines, hrdina předchozího autorčina románu Hot Boys? Pak si jistě oblíbíte i „hellboye“ Ryana Christensena a jeho povedené kolegy. Erotikou, akcí, napětím a romantikou nabité Chicago leží nadosah, stačí se začíst…

Zaujala vás tahle knížka? Pokud ano, tak neváhejte, M.T. Majar píše opravdu skvěle. U mě na blogu najdete recenze na její knížky Hot Boys (Boys 1) a Znamení vlka, které má i druhý díl Krvavý písek.

P.S. Kniha se bude křtít i na Světě knihy v Praze, tuším že v sobotu, a přítomen bude i Lukáš Hejlík... To jen tak ;) (:

Zdroj: fantomprint.cz

You May Also Like

2 komentářů

  1. od této autorky jsem četla Hot Boys a nevěděla jsem, že bude vycházet další knížka... ale díky tobě už to vím :)) koupím si ji, anotace se mi líbí a obálka také vypadá hezky :))

    OdpovědětVymazat
  2. Já nejsem na tenhle typ knih, ale to ještě neznamená, že jí nedám šanci :)

    OdpovědětVymazat